BIJ FABRICA AUTENTICA GAAT HET OM MEER DAN DESIGN

Schermafbeelding 2020-05-11 om 11.27.56

ONTWERP

Het totale pakket, dat is wat je van van ons kunt verwachten. Fabrica maakt graag een ontwerp op maat met een unieke touch. Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk, daarom verwerken wij graag iets persoonlijks in het ontwerp. Een woonhuis, een kantoor omtoveren, een stalen pui op maat, particulier of zakelijk. We staan voor alles open. We maken voor u een digitaal ontwerp met alles erop en eraan. Materialen, kleuren overal wordt aan gedacht. We zijn niet bang om gekke en vernieuwende combinaties uit te proberen, daarin zijn wij echt uniek. Met een creatieve kijk op materialen maken wij graag ieder project eigen.

PRODUCTIE

Naast het ontwerpen, beschikken wij ook over een werkplaats waarin wij graag bezig zijn. In deze werkplaats werken wij graag met metaal, hout en 
natuursteen. Ieder product dat wij ontwerpen is uniek en kan op maat gemaakt worden. Omdat wij het totale pakket verzorgen, kunnen wij producten produceren die haarfijn aansluiten bij het ontwerp.

Productie
896942fa-46f6-4ba0-a852-a060dd2b2624

REALISATIE

Naast het ontwerpen en produceren komen wij het ook persoonlijk bij u plaatsen. Of het nu om een enkel product of een hele verbouwing gaat, alles is mogelijk. Fabrica werkt het met liefde tot in de puntjes uit voor je!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?